top of page

Fes que la música sigui la Protagonista

Fes que la Música, sigui protagonista. Amb el bon sentit de la paraula, que la gent la gaudeixi, que recordi, que s'emocioni, que passi una estona molt agradable.
Intentem que des de ben petits a ben grans, xalin de la festa, de la música ambiental, de la qualitat sonora, que quan marxin, puguin dir que ha estat meravellós.
En el 2011 he iniciat la meva pròpia empresa de sonorització de casaments, festes privades i esdeveniments. Més de vint anys treballant en aquest sector on la professionalitat està per sobre de tot.
Em considero una persona seriosa i voluntariosa on, en cada casament, faig que els nuvis s'oblidin completament de l'ambientació musical.
L'èxit és el fruit de la constància i professionalitat mostrada en els moments més especials de la parella en el seu gran dia.
Sensations DM t'ofereix el servei de sonorització de banquet i ball amb opcions d'ambientar la cerimònia i també el moment de l'aperitiu, amb la possibilitat del lloguer d'una pantalla i projector.

Som innovadors i utilitzem llums de tecnologia Led controlades per ordinador. Tanmateix, disposem d'un equip de so Professional i una gran qualitat d'estètica i molt adequada sense voler-ho carregar molt.
Confia en la nostra experiència, per fer realitat els teus somnis.

David Buch
Dj & Manager & Assessor Musical
Dj Dave Sensations DM
Dj Dave Sensations
Dj Dave Sensations
bottom of page